tisdag 14 augusti 2012

Glad make idag.

Igår red Tove på en stig vi aldrig varit på tidigare och det var verkligen en Puzzel-stig. Man såg hur han njöt av terrängen vi gick i. Det var buskar, träd, stenar och små backar hela vägen. Han måste ha varit en bergsget i sitt tidigare liv ;-) Eller så beror det på att han kommer från ett "backigt" Sillre :-)

Efter middagen följde jag och Mira med Hasse till kontoret så vi kunde skriva ut 2 bilder till hennes sommartavla. Det är en tavla som hon ska ha med sig när skolan börjar och som ska visa något som har hänt under sommaren.
Det blev en bild på Puzzel och en bild på hennes hamster Sandwich som hon fick. Nu ska bara ramen dekoreras och målas så är den klar.
Efter kontorstjänsten for vi förbi svärföräldrarna och fick en hemmaodlad gurka som vi hade på mackor på kvällen. Så gott. Varför är det så mycket godare med hemmaodlat?

Idag har jag nog världens lyckligaste make. Han klarade uppkörningen för mc-kortet så nu kan han äntligen ta hem sin veteranmotorcykel.
Nu håller vi tummarna för att den går igenom besiktningen imorgon med.

Vi hade ju funderat på om Tove och Puzzel skulle göra sin första tävling nästa helg men då Hasse åker till Norge och jag inte kan dra hästfinkan så blir det nog ingen tävling.
Lite synd då det hade varit en bra tävling att börja med.

Tjingeling så länge =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar