måndag 31 oktober 2011

Vilken lösning.

Oj, måndag redan. Igår for vi runt och tittade efter en ny "dockstation/högtalare" för Iphone och det blev lite konstigt faktiskt. Hasse hade lämnat igen den vi hade för att den slutade funka och när vi hittade en likadan så testade vi den i butiken. Kan säga att säljaren stod där och kliade sig i huvudet ett tag när han ser att den inte fungerar. Jag nämner då att jag tycker det är konstigt att den slutade funka efter uppgraderingen av telefonen varpå han letar reda på en som ej har uppdaterat ännu. Då funkar den. Har aldrig hört att man måste uppdatera mjukvara i en högtalare tidigare. Så han uppdaterar högtalaren och vips så funkar det. Då de bara hade detta ex inne så fick vi köpa den till reducerat pris så den blev 700:- billigare än från början =)
På eftermiddagen for vi upp till lillebror och grattade honom på 19-årsdagen. Han fick pengar då han sparar ihop till en ny mobil. Vi fick smörgåstårta och fikabröd och det Bästa av allt: vi fick med oss en massa svamp och svartvinbärssaft hem.
Idag blir det en sväng till jobbet för att göra medlemskort men sen är jag ledig. Funderar på morgondagen och vet inte jag. Att bara vara tyst känns jobbigt.

Tjingeling så länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar