onsdag 11 januari 2012

Allt och inget

Så åkte Tove på vattkopporna då. Vi som har varit med henne överallt det har funnits vattkoppor när hon var liten. Om vi tyckte att Mira var prickig så kan man bara skratta för Tove ser ut som en prickig korv.

Idag har vi tokpackat på jobbet men det är så himla mycket kvar. Mycket ska slängas men efter 7 sopsäckar så funderar man på hur mycket skit man kan spara på?

Har en sån där kaotisk dag då många tankar far genom mitt huvud. Sjuka barn, opererad katt, flytt på jobbet, en otrolig kärlek till min make och sen är det då dags igen...
I morgon åker vi upp till Sollefteå igen för nästa behandling. Jag känner oro för smärtan, hopp för bättring men tankarna i mitt huvud bara hoppar runt som de brukar inför dessa behandlingar. Mitt minne är dåligt i vanliga fall men de här gångerna finns inget minne alls. Min chef skojade med mig idag och frågade hur det var med minnet. Blev faktiskt lite sur då de vet att ett av mitt problem är just minnet. Samtidigt vet jag att han inte menar något illa så det gör inte så mycket.

Till helgen funderar vi iaf på att ta en skotertur med fika men det beror helt på kylan. Jag är ju (pga olyckan) känslig för kyla så jag hoppas på bra väder.

Avslutar nu och så får vi se om jag får några bra bilder med från imorgon. Om jag orkar det vill säga.

Tjingeling på er =)

1 kommentar: