torsdag 3 maj 2012

Hektisk helg med middagar och fest på Adas.

Vi fortsätter väl med helgen som var då.
Måste börja med uppvaknandet på Rest&Fly i fredags. Vi hade ställt klockorna både jag och Hasse men det hade nog inte behövts för rätt var det är så tjuter brandlarmet där så Alla på hotellet vaknar. Utom Mirapira då som helt otroligt nog sover vidare.

Hur som haver så kommer vi hem med tåget till Sundsvall vid 12:00 och då väntar lillebror Jonas på oss här hemma. Han fick med sig presenterna till honom och Emma innan mamma kom för att hämta honom.

Fastän man redan saknade Egypten så var det riktigt nice att slå ner röven i soffan här hemma.
Men som vanligt är det lite vila här hemma så nu var det bara att få allt klart innan Tove skulle ha skjuts till stallet. Sen behövde vi handla lite mat och jag hade ju beställt grillat fläsk då fläsk inte existerar i Egypten.
Så vi bjöd hem Bästis och Smurf på middag och det var en jäkla tur eftersom Tove ringde och sa att hon skulle sova hos Jossan.

På lördag hade vi redan ordnat med barnvakt till Mira då vi sedan länge hade bestämt att vi skulle gå på Adas Vårparty som vi hade blivit inbjudna till.
Då Bästis inte hade något för sig så följde även hon med dit och jäklar vilken kväll det blev. Vi drack drinkar och rökte vattenpipa så det stod härliga till innan vi begav oss mot Adas festlokal.
Har man inte varit på en av deras fester så kan man nog inte förstå hur roligt man har eller hur mycket trevligt folk som är där.
Sen har vi ju även musiken! Jäklar vilket gäng att fixa dit bra musiker som spelar kavalkader av bra låtar som får folk att rocka lös på dansgolvet.
Halv 4 på morgonen for vi hem. Summa sumarum= Sjukt kul kväll=)

På söndag var Hasseman lite trött så jag gick ut och sopade ihop allt grus från vintern innan vi på em for iväg och  inhandlade nya krattor så det går att rafsa ihop lite innan sommaren kommer på riktigt.

På måndag hade jag turen att vara ledig från jobbet så förmiddagen spenderade jag med att vänta på att Hasse skulle ringa. Han hade då en tid på sjukhuset igen för att skära bort ännu mer av sin melignt melanom på armen och det gick väl hyfsat bra. De hade bara missat lite med bedövningen så när de började skära så hade det känts ganska mycket. Men efter lite mer bedövning gick det bättre. Nu får vi se hur stort ärret blir för de fick skära bort 3x7 cm den här gången.
Hoppas bara att allt är borta nu så att vi kan andas ut igen.

Efter det så var det bara att börja förbereda inför kvällen. Självklart var Bästis och Smurf återigen inbjudna men i år orkade jag inte fråga andra om det fanns något intresse. Annars är det alltid jag som ser till att det är festligheter med många samtidigt och bjuder in men nu kände jag att folk kan faktiskt fråga själva.
Hur som helst så gick vi bort till Böle och tittade på majbrasan där och helt plötsligt dyker jag på släkt där.
Jätteskojigt att träffa faster Anna samt kusinerna Malin och Mattias och deras barn.

På tisdag var Tove och provred ponnyn igen och jag och Hasse fortsatte att räkna på hur dyrt det är att ha en häst. Enligt våra kalkylerade uträkningar så skulle det kosta 5000:-/ mån att ha häst och det är kanske inte det lättaste att lägga undan.
Men vi räknar vidare så får vi se.

Men hej å hå va myche dä vart nurå.

Tjingeling alla glada =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar