fredag 17 februari 2012

Fredag igen.

Så är det fredag igen då.
Solen skiner och det är så där lagomt kallt ute.
Igår var vi in på Resia och bokade + betalade vår resa till Egypten. Den 19:e April lyfter planet mot ett (förhoppningsvis) varmare ställe.
Jag var lite orolig att tjejerna inte skulle få ledigt men Tove lämnade över lappen till rektorn och sa att hon behövde söka ledigt.
Rektorns svar var bara: vad trevligt och sen skrev hon under direkt. Hon läste inte ens min lilla novell på baksidan om att jag önskade ett snabbt svar så att vi kunde boka.

Idag på morgonen har Hasse varit iväg till sjukhuset för att kolla upp de eksem han har fått i huvudet och på armar/händer och för att ta bort ett födelsemärke som har vuxit till minst det dubbla.
Det blev salva mot eksemen och födelsemärket skar de bort.
Nu får vi se vad analysen säger men de var ganska säkra på att han måste dit och ta bort mer senare.
Skönt att det äntligen har blivit av då jag har varit orolig för det där märket en längre tid nu.

Så kommer vi till dagens händelser då.
Den årliga funkisresan till Jämtland är ju ikväll och det planeras en hel del.
Mira ska få sova hos sin kompis Ida och hon har längtat sedan i tisdags då det blev klart :-)
Med Tove är det som vanligt lite bestyr. Ikväll har de övernattning på skolan men innan det så har hon ridlektion också.
Men allt löser sig och så även detta. Vi skjutsar ut henne till ridningen och sen hämtar farfar henne så hon kan byta om innan de får ta vägen förbi pizzerian för att hon sen får bli avsläppt på skolan.
Lite krångligt men som sagt, allt löser sig =)

I morgon tror jag bestämt att grillen ska skottas fram! Så här sent har vi aldrig haft grillpremiär. Den brukar ske redan i Januari men men, även solen har sina fläckar ;-)

Tjingeling så länge =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar