torsdag 29 mars 2012

Strömlöst.

Blev smått förvånad i morse när jag klev in på kontoret och lamporna inte tändes.
Hängde av mig och gick till köket för att se hur det såg ut där eftersom jag tänkte att det bara hade gått en propp men nej då, helt svart där med.
Avvaktar en stund för att se om chefen dyker in men efter stund så drar jag iväg ett sms istället.
Han kommer in i ett huj och börjar ringa elbolaget för att höra vad som har hänt.
Tydligen har det blivit en miss när vi bytte lokal så istället för att flytta elen så har den blivit uppsagd. Han hämtar en vaktmästare som förklarar vad han måste titta efter på elmätaren innan han kan ringa upp elbolaget igen.
Sen står jag med hjärtat i halsgropen då han balanserandes på en vinglig stol med en ficklampa i ena handen ska försöka skriva ner de siffror han behöver på ett papper med den andra.
Men jo då, chifen klarade det minsann :-)

Kanske lika bra att strömmen inte var på så jag hann ikapp med alla tidningsurklipp som har blivit liggande på hög ett tag. Nu blev det gjort iaf.
Jag har ju lite ont i pekfingret idag oxå då jag skar mig ganska duktigt igår kväll på en kniv.
Undra varför Hasse inte tycker om att jag håller på med knivar utan alltid erbjuder sig att skära saker? ;-)

Sen var det det här med kaffe då! Är som lite lätt beroende av det för att kunna fungera på dagarna och nu hade jag inget.
Men AJ gick iväg och kom tillbaka med 2 stora koppar och en varsin kaka så där satt vi och fikade och pratade en stund innan vi fortsatte med det vi nu kunde göra.
Efter ett tag så ledsnade dock AJ på att inte kunna jobba som han brukar utan gick iväg på andra ärenden. Själv gjorde jag klart och sen avslutade jag för dagen.
Hoppas att elen är tillbaka imorgon nu bara.

När jag hade slutat for jag iväg till DollarStore för att handla upp lite schampo m m så nu har vi så vi klarar oss ett tag tror jag. Skithuspapper har vi så det räcker nu iaf. Passade även på att handla en del till påskäggen med så nu ligger man bra till.
Man kan både tvätta sig ren och skita utan att behöva torka sig med en gammal strumpa.

Ikväll händer inte så mycket då Hasse tog med sig sin pappa för att kolla på Timrå-Röglematchen i Eon Arena.
Jag vet att jag skulle behöva rasta Herr Morr en sväng men han står så snällt kvar på sin plats så inte är jag den som stör då. Nä jag hinner nog det en annan dag ;-)
Varför känns det som att jag har skrivit om allt annat än det jag hade tänkt skriva om för? Ja ja, jag kommer nog på det till slut.

Tjingeling alla glada =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar